Sieradenkistje.nl

Ik ben gek op sieraden en accessoires. Nou ja wie niet eigenlijk. Deze super gave webwinkel wil ik even met jullie delen. Sieradenkistje hele leuke oorbellen, kettingen, armbandjes en diverse accessoires voor hele lieve prijsjes!

Mijn dochter is ook gek op sieraden en echte meiden dingen. Soms juist lekker stoer, een beetje zwart wit of juist lekker veel kleur en dan de Ibiza stijl bijvoorbeeld. Ze wordt 19 mei 10 jaar. En ik kwam een super lief klokje tegen in de vorm van een uil. Je klikt hem open aan de oortjes en dan aan een lange ketting te dragen, die er ook bij zit. Zoooooo super lief en dat voor een zacht prijsje van €9,95

Wat een snoepje he! Het is Hier te bestellen en je kan dan kiezen of je 50,60,70,80 of 90 cm zou willen hebben van de ketting en dat zit dus allemaal in de prijs van €9,95 perfect kadootje dus!

En ik kwam dit super leuke tasje tegen, een echt Ibiza tasje. Wat een vrolijke kleurtjes!

Dit lieve tasje kost €15,95 en is hier te bestellen. Wat een leukerd he! Ik vind het altijd heel leuk om wat meer te weten te komen over degene die de webwinkel runt. Lees je mee?

Mijn naam is Caro, ik woon samen met Marcel in Veenendaal (tussen Utrecht en Arnhem). De webshop run ik vanuit ons huis. Vanaf juni 2010, dus nu bijna 7 jaar. Ik ben begonnen in een appartement, waarin ik een klein kamertje had waar ik mijn bureau met computer had staan én mijn onderdelen bewaarde.

De sieraden die ik verkocht maakte ik toen nog bijna allemaal zelf. Dat deed ik gewoon op de bank, maar doordat de webshop opeens erg goed begon te lopen, kwam ik al snel ruimte tekort. Na een aantal jaren flink sparen konden we eindelijk een groter huis kopen. We hebben toen direct van twee slaapkamers één laten maken en vanuit die grote kamer run ik momenteel de webshop.

Hoe kwam je op het idee het te starten?

Doordat ik voor mezelf op zoek was naar kettingen die in Nederland nergens verkrijgbaar waren, ben ik ze uiteindelijk maar zelf gaan maken. Al snel vroegen bekenden aan me of ik ze ook verkocht en daardoor is het balletje eigenlijk gaan rollen. In 2010 waren er nog niet zoveel sieraden webshops. Zeker niet met handgemaakte artikelen en al snel kon ik de bestellingen niet meer bijhouden. Alles zelf maken begon teveel tijd in beslag te nemen en daarom ben ik naast handgemaakte sieraden ook sieraden gaan inkopen bij groothandels.

Is het goed te combineren met je baan?

Dit is de enige baan die ik heb. Dit neemt zoveel tijd in beslag dat het eigenlijk niet te combineren is. Mede doordat ik een gedeelte van de sieraden zelf maak, maar ook doordat ik alles eromheen ook zelf doe. Van inkoop tot administratie. Er komt best veel bij kijken, veel meer dan ik had gedacht toen ik ermee begon haha. Ik heb het toen lichtelijk onderschat. Maar toch heb ik er geen moment spijt van gehad dat ik de stap heb genomen.

Zou je naast het assortiment dat je nu hebt nog iets anders willen toevoegen?

Ja, ik heb een paar maanden geleden een aantal echt zilveren artikelen aan de collectie toegevoegd. Dat wil ik in de toekomst graag uit gaan breiden, zodat klanten naast betaalbare fashion items, voor een relatief lage prijs ook echt zilveren sieraden kunnen kopen.

Ik vind het altijd super leuk als klanten steeds blijven terug komen. Dat zie ik als een groot compliment. Deze klanten krijgen ook standaard een cadeautje bij hun bestelling als blijk van waardering.

Een paar keer per maand verloot ik een sieraad op Facebook leuk als jullie daar lid worden!

Likes

Comments

IP: 82.99.3.229